Idős vagy elhízott kutyák tápjai

Összesen 5 találat

 • Opciók választása

  CD LIGHT

  9 100 Ft ÁFÁ-val

  CD LIGHT

   23/10    Méret:  15 kg

  (555 Ft/kg)

  TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP MINDEN CSÖKKENT ENERGIAIGÉNYŰ KUTYA SZÁMÁRA
  (IDŐS, TÚLSÚLYOS, IVARTALANÍTOTT KUTYÁK)

  A táp azoknak a kutyáknak biztosít megfelelő táplálkozást, akik koruk vagy állapotuk miatt alacsonyabb energiabevitelt igényelnek (idősebb, túlsúlyos, vagy ivartalanított kutyák). Az energiatartalom csökkentése mellett biztosítja az összes szükséges makro- és mikroelemet, valamint vitamint. A vitaminok ideális aránya, valamint a C-vitamin elősegíti a kollagénszintézist. Ez biztosítja a csont- és porcszövet megfelelő regenerálódását, és elősegíti a sebek gyógyulását. A kutyatáp használatával megelőzhető az idősebb kutyáknál gyakori foghullás, valamint nő a fertőzésekkel szembeni ellenállóképesség is. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a immunrendszer megerősödéséhez és javítja a táp hasznosulását.

  9 100 Ft ÁFÁ-val
 • Opciók választása

  CD NORMAL

  2 730 Ft6 825 Ft ÁFÁ-val

  CD NORMAL

  23/10    Méret:  15 kg, 3 kg

  (555 Ft/kg)

  TELJES ÉRTÉKŰ TÁP KIS AKTIVITÁSÚ KUTYÁK SZÁMÁRA –AKCIÓS!

  A táp összetételének alapját a  baromfi- és sertéshús, valamint a rizs képezik. Nem tartalmaz szóját és búzát. A rendkívül jó emészthetőség és a magas beltartalom nagyon kedvező árral párosul. A fehérje- és zsírarány (23/10) igazodik a kis aktivitású (“otthonülő”) kutyák igényeihez. A tápot ízvilága miatt a legtöbb kutya szívesen fogyasztja, ehhez hozzájárul a szemek nagysága és formája is. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A táp makro- és mikroelemtartalma teljes mértékben lefedi egy átlagos kutya igényeit. A táp alakja és mérete megfelel a kutyák táplálkozási igényeinek.

   

  2 730 Ft6 825 Ft ÁFÁ-val
 • Opciók választása

  CD SALMON AND POTATO

  3 400 Ft12 700 Ft ÁFÁ-val

  CD SALMON AND POTATO

  24/11   Méret: 15 kg, 3 kg

  (789 Ft/kg)

  TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP LAZACCAL ÉS BURGONYÁVAL

  A felhasznált összetevők olyan takarmányt alkotnak, amelyek a legszigorúbb követelményeket elégítik ki táplálkozási és dietetikus teljes érték szempontjából, nagymértékű emésztési és kismértékű allergia kockázat mellett. A takarmány megfelel az összes felnőtt kutya fajtának beleértve a vemhes és szoptatós nőstényeket is, melyek allergiásak másfajta takarmányra. Alkalmas a túlsúlyos vagy lábadozó kutyák számára.

  3 400 Ft12 700 Ft ÁFÁ-val
 • Kosárba rakom

  MAXIMO MAINTENANCE

  9 800 Ft ÁFÁ-val

  MAXIMO MAINTENANCE

  MAXIMO MAINTENANCE

  TELJES ÉRTÉKŰ SZÁRAZTÁP CSÖKKENT TÁPLÁLÉK IGÉNYŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

  (idős, illetve életmódjuknál fogva csökkent táplálék igényű kutyák)

  Méret: 20kg

  22/10

  Ez egy prémium minőségű teljes értékű táp, amelyet úgy alakítottak ki, hogy minden fontos tápanyagot, nyomelemet és vitamint biztosítson azoknak a kutyáknak akiknek valamilyen okból csökkent táplálékigényük van. A kiváló minőségű nyersanyagok biztosítják a jó emészthetőséget, segítik a megfelelő vitalitást. A szárított hús (baromfi – 30%) jól emészthető fehérjeforrásokat biztosít. A kukorica és a rizs szénhidrátot kínál. A táp nem tartalmaz búzát és szóját.

  9 800 Ft ÁFÁ-val
 • Opciók választása

  Supra Senior

  860 Ft12 300 Ft ÁFÁ-val

  Supra Senior

  23/11   Méret: 15 kg, 1 kg

  (850 Ft/kg)

  Teljes értékű takarmány idősebb és meghízásra hajlamos kutyák számára

  Teljes szuperprémium takarmány, mely minőségi nyersanyagokból van előállítva. A Supra Senior ajánlott az idősebb és meghízásra hajlamos kutyák számára. A chondroprotektivek és vitaminok adnak hozzá minden szükséges összetevőt az idősebb kutyák számára. A finom baromfi liszt (csak baromfi), egy egyedülálló forrás magas tartalmú ásványi anyagokkal és alacsony zsírtartalommal. A kukorica, kukorica glutén és a rizs leszállítják a szükséges glicideket. Nem tartalmaz gabonát, se szójababot.

  860 Ft12 300 Ft ÁFÁ-val

Összesen 5 találat