CD PUPPY MAXI

3 400 Ft12 700 Ft ÁFÁ-val

  33/19   Méret: 15 kg, 3 kg

(813 Ft/kg)

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP A KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi értékű tápanyagok teljes mértékben kielégítik a nagytestű kölyökkutyák szükségleteit.A kutyatáp fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez.

Kiürítés

Leírás

33/19   Méret: 3 kg, 15 kg

TELJES ÉRTÉKŰ KUTYATÁP A KÖZEPES ÉS NAGYTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁKNAK

A magas beltartalmi értékű tápanyagok teljes mértékben kielégítik a nagytestű kölyökkutyák szükségleteit.A kutyatáp fehérjetartalma főként állati eredetű termékekből (pl. baromfihúsból) származik. A táp a telítetlen zsírsavakat (Omega 3 és 6) ideális arányban tartalmazza. A makro- és mikroelemek is úgy vannak összeállítva, hogy biztosítsa a megfelelő fejlődést, megelőzve a csont és kötőszöveti zavarokat. A vitaminok teljesen fedik növekedő kölyökkutya szükségleteit, továbbá a magasabb a C vitamin aránya elősegíti a kollagénszintézist. A kutyatáp probiotikumtartalma pozitívan befolyásolja a bél mikroflóráját, és ezzel hozzájárul a bakteriális betegségek elleni védelemhez. Segítenek továbbá az összes tápanyag és vitamin felhasználásának optimalizálásában.  A táp védik a növekedő kölyökkutyákat a vírusos betegségek ellen (parvovirus, rota és corona vírus) és a többi potenciális veszélyes baktérium ellen.

Összetétel:

Hús és állati eredetű termékek (szárított baromfihús, szárított halhús, lazackivonat, baromfimáj), rizs, kukorica, melléktermékek növényi  (kukoricaglutén, répa), zsírok és olajok (baromfizsír, napraforgó olaj, lazacolaj), élesztő, yucca, probiotikumok, ásványi anyagok és vitaminok. Továbbá tartalmaz antioxidánsokat, tartósítószereket, aromát és színezékeket.

Etetés:

A tápot adagolhatjuk száraz állapotban vagy langyos vízzel felöntve, esetleg langyos erőlevessel. Nedves etetés esetén hagyjuk a felöntött tápot 10 percig állni, míg felszívja a folyadékot. Biztosítsunk kedvencünknek elegendő ivóvizet is!

Tárolás: Takarmányt tárolja száraz, hideg  (18 oC-ig) és szellőző helyen.
Analitikus összetevői:
Protein               33 %
Zsír                   19 %
Hamu                5,5 %
Rostanyag         2,8 %
Hozzáadott adalékanyagok:
Vitamin E (alfatokoferol)                  140 mg/kg
Vitamin A (EU 672)                    19.000 m.j./kg
Vitamin D3 (EU 671)                    1.900 m.j./kg
Fe (vas-szulfát monohidrát E1)         180 mg/kg
I (kálium-jodid E2)                         0,75 mg/kg
Co (kobalt-szulfát heptahidrát E3)     0,6 mg/kg
Cu (réz-szulfát pentahidrát E4)          24 mg/kg
Mn (mangán-oxid E5)                       50 mg/kg
Zn (cink-oxid E6)                           120 mg/kg
Se (szelén-szulfát E8)                    0,23 mg/kg

További információk

Tömeg N/A
kiszerelés

,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CD PUPPY MAXI” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.